Nieuwsbrief

Wandeling naar aanleiding van de Dag van de Stilte
Ben je op zoek naar methodieken, materialen of diensten om binnen jouw organisatie te werken rond gezondheidspromotie? Dan kan je terecht op de website www.preventiemethodieken.be.
In De Overpoort in Gent werd het kwaliteitslabel ‘Quality Bars’ gelanceerd. Hiermee geven cafés aan dat ze een positief uitgaansklimaat willen creëren en het welzijn van hun klanten willen verbeteren.
Zet mee de zelfzorgcampagne 'Leef zonder filter' in de kijker en zorg ervoor dat deze boodschap bij de doelgroep terecht komt!
Bijna 60% van wie psychische problemen heeft, praat er niet over en zoekt geen hulp. De campagne wil duidelijk maken dat iedereen hier een rol in kan spelen.
Help kinderen zoveel mogelijk aan een rookvrije omgeving. Ontdek hoe jij mee kan bouwen aan een rookvrije toekomst voor de jeugd!
De Vlaamse Logo's blazen liever bellen dan rook om de campagne #generatierookvrij te ondersteunen.
De tabakstop app geeft tips, advies en feedback op maat aan rokers die willen stoppen. Moeilijk momentje? De paniekknop helpt hen erdoor. Wie rookt, maar (nog) niet wil stoppen, vindt op de app heel wat informatie.
Op voorstel van minister Jo Vandeurzen worden 53- en 54-jarigen vanaf nu ook uitgenodigd voor het Vlaamse bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker.
dikkedarmkanker
Te Gek!? start op 21 april 2018 een nieuwe campagne rond het thema internering onder de naam 'Van Gevangenis naar Zorg'.
Overzicht materialen gezondheidspromotie voor het onderwijs 2017-2018
Train de Trainer project Kleurrijk Gezond op 25/01 in de VGC. Inschrijven kan nog tot en met 20/01.
Muziektheater met Eline De Munck en Wouter Berlaen
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen