Nieuwsbrief
Webinar Smaakmakers
Gezonde voeding is belangrijk om ons lichaam gezond en energiek te houden. Gezond eten doe je volgens de voedingsdriehoek. Hierbij denkt men vaak spontaan aan smakeloze kost. Maar niets is minder waar! Tijdens een virtuele wandeling door de voedingsdriehoek staan we onder leiding van diëtiste Ann Van Hoye stil bij wat gezond is en wat minder goede keuzes zijn. Je krijgt bovendien tal van praktische en budgetvriendelijke tips om te variëren met gezonde voedingsmiddelen, om met smaken te spelen en o.a. teveel aan toegevoegde suiker en zout te vervangen door betere alternatieven. Een interactieve, praktische en smakelijke webinar met veel ruimte voor vragen.
Schrijf je hier in voor deze gratis webinar.
Praktische informatie:
- Datum: woensdag 25 oktober om 15 uur
- Duur: 60 minuten
- Kostprijs: gratis
- Via Teams
De webinar is een opwarmer voor de week van de Smaak. Tijdens de week van 30/10- 5/11 loopt de lekkerste week van het jaar en deze editie gaat over zoutgebruik. Wil je eens proeven hoe een maaltijd zonder toegevoegd zout smaakt of wil je graag meer weten over ons zoutgebruik tijdens een interactieve infosessie? Contacteer bouchra.seamari@vgc.be of karin.vanzele@vgc.be