Nieuwsbrief

Yoga in de stad

Elke dag wat tijd vrijmaken voor jezelf. Om te ontspannen, om tot rust te komen. Een moment van waardevolle stilte. Stilte in jezelf, weg van de drukke en drukkende omgeving. Een moment waarop je de dingen op hun beloop laat. Rust versterkt jouw mentale veerkracht waardoor je beter bestand bent tegen de beslommeringen van het dagelijkse leven.

Rust en stilte kun je aanleren. Yoga is een van manieren om dat te doen. De voordelen van yoga zijn zowel fysiek als mentaal. Yoga traint je lichaam en je geest, waardoor je meer flexibiliteit, kracht en balans krijgt. Je wordt meer bewust van je lichaam en hoe het werkt. Hierdoor kan de energie beter door je lichaam stromen en zal je lichaam beter gaan functioneren.

Maak kennis met yoga tijdens een openluchtsessie in de stad. Beleef rust en creëer stilte. Deelname is gratis.Inschrijven verplicht via het inschrijfformulier.

  • 29 oktober 2016: Muntpunt start om 11.00 uur
  • 30 augustus 2017: Kruidtuinpark
  • 4 juli 2018: Muntplein (bij regenweer Muntpunt)
  • 29 augustus 2018: Parckfarm op de site van Thurn & Taxis onder de burg van de Jubelfeestlaan
  • 26 september 2018: Hooi- en Arduinkaai (bij regenweer in de KVS)

Alle sessies starten om 12.00 uur en duren tot 13.00 uur. Matjes zijn voorzien. Volg ons via Facebookpagina Logo Brussel voor de laatste updates.

Meer tips om je mentale veerkracht te verbeteren vind je op www.fitinjehoofd.be .

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen