Nieuwsbrief

Wat weten wij eigenlijk over alcohol?

Weet jij wat alcohol doet met jou? Of hoe je ermee kunt omgaan?

Michael Niclaus -  ex-alcoholist, schrijver en coach -  schreef al vier boeken over zijn ervaringen en over hoe jij zelf kan stoppen met drinken of omgaan met iemand die drinkt. Hij geeft lezingen en begeleidt mensen individueel rond hun gebruik van alcohol.  Deze sessies helpen om bewuster met alcohol om te gaan, om te minderen en/of zelf te stoppen met drinken. Michael  kwam al meermaals op televisie met een reportage in Koppen en als gastspreker in Reyers laat, Terzake en Café Corsari.

Op donderdag 22 februari 2018 is Michael Niclaus te gast bij de VGC om er een lezing te geven. Tijdens de lezing maakt Michael je bewust  van wat alcohol met je doet en hoe je ermee kan omgaan. Michael doet dat op zijn geheel eigen doorleefde stijl.

Beluister als voorsmaakje het audiofragment http://www.debestebeslissing.be/coaching/

 

Praktisch:

Wanneer: donderdag 22 februari 2018.
Waar: VGC, Exporuimte, E.Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel
Start om 12.30 uur met een kleine versnapering. Lezing om 13.00 uur ingeleid door VGC-Collegelid Bianca Debaets.
Deelname is gratis maar wel vooraf inschrijven via https://docs.google.com/forms/d/1miD0rzKseIJ80Mj4lsWWu0Lv7yZWhbPbDgpS97wVA0c/edit

Elke deelnemer krijgt een gratis exemplaar van “De druppel”, een dagboek over stoppen met drinken. Andere boeken van zijn hand “Verander je kijk op alcohol”, “Ik ben het zat” en “Stap in je eigen kracht” zijn te bestellen via http://www.debestebeslissing.be/winkel/.

Deze activiteit past in de campagne Tournée Minérale www.tourneeminerale.be.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen