Nieuwsbrief

Verken de stilte in de stad

De drukte van een stad. Gezellige pleintjes op zwoele zomeravonden waar mensen elkaar op terrassen ontmoeten en zich gezellig druk maken om van alles en nog wat.
Drukke stad. Verdrukkende stad. Soms kan het wel teveel zijn. Geen moment van rust. Altijd maar die vas en viens van mensen, de files, het gedaver van zwaar vervoer …
De drukte van het leven ook. Zichzelf voorbij lopen in de eigen ambities of de verwachtingen van anderen. Er lijkt geen ontkomen aan.

De nood aan stilte lijkt toe te nemen. We beseffen dat stilte noodzakelijk is voor een evenwichtig leven. Jezelf rust gunnen versterkt mee  je mentale veerkracht. Tot rust komen in een stille omgeving kan ook in Brussel.

Tochten van Hoop vzw neemt je mee op weg naar een aantal stille plaatsen in de stad. Daar vind je de broodnodige rust, die mensen op adem laat komen. Het zijn verrassende locaties, die de focus doen verschuiven naar wat een mens nodig heeft: af en toe eens op de 'pauzeknop' drukken en onze tijdschema’s niet vol boeken. Stilte leidt ons naar onze ware natuur. We wisselen uit waar we in deze stad nog rustige plaatsen kunnen vinden.

Praktisch
Wanneer: zondag 28 oktober 2018 om 14.00u
Waar: Lokettenzaal van het Centraal Station
Deelname is gratis maar graag vooraf inschrijven.

Deze actie past in de campagne Fit in je Hoofd. Meer informatie op de site www.fitinjehoofd.be.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen