Nieuwsbrief

← Vorige

Materiaalbox tabak, alcohol en drugs

Wilt u werken rond de thema's drugs, tabak, en alcohol? En bent u op zoek naar geschikt materiaal? Dan kunt u terecht bij Logo Brussel. U kunt er dvd's, folders, affiches en educatief spelmateriaal ontlenen.
Of materiaal voor infostanden en tentoonstellingen. In de materialenbox 'tabak-alcohol-drugs' vindt u een greep uit ons ruim aanbod aan materialen. Deze box is voornamelijk gericht op het basis- en secundair onderwijs. Daarnaast vindt u in deze box ook enkele interessante materialen die van toepassing zijn voor op de werkvloer of in het jeugdwerk. Bij deze materialenbox hoort ook een zeer ruim materiaaloverzicht. Op deze manier kunt u het materiaal dat u wilt gebruiken steeds bij ons reserveren.

 

Wie kan er mee aan de slag?

basis- en secundaire scholen, centra deeltijds beroepssecundair onderwijs, CLB, preventiewerkers op het werk, jeugdwerkers, jeugdverenigingen, sportclubs,...

 

Praktisch

Ontlenen is altijd gratis maar u betaalt wel een waarborg van 20 euro. In de materialenbox kunt u extra zaken laten toevoegen, deze vindt u achteraan in het document. Deze materialen vraagt u dan extra aan bij ontlening.

Wilt u het materiaal zelf aankopen? Neem dan contact op met Logo Brussel om materialen te bestellen.

Dowload hier het aanbod van de materialenbox.

 

Meer info: logo.brussel@vgc.be of T 02 563 03 75

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen