Nieuwsbrief

Krijgt Brussel een mentale opkikker tijdens de Tiendaagse van de Geestelijk Gezondheid

Op 10 oktober is het opnieuw de Werelddag van de Geestelijke Gezondheid. In de vorige edities stonden er filmavonden, meditatiesessies, wandelingen, theatervoorstelling en prikkelende lezingen op het programma. Door het grote succes maken we er dit jaar een Tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid van. We tellen samen tien dagen af naar tien oktober. Voel je dus vrij om al vanaf 1 oktober evenementen te organiseren.

 

'Samen Veerkrachtig' is de rode draad en dat is geen toeval. Veerkracht is datgene wat je nodig hebt om na een mentale tik een frisse start te nemen. Veerkracht helpt ieder van ons omgaan met de kleine en grote uitdagingen van het leven. Zorg dragen voor elkaar, dat is zorgen voor veerkracht.

 

Dit jaar rekenen we opnieuw op jullie creatief en organisatorisch talent. Inspiratie nodig? Wat denk je van een workshop 'fit in je hoofd', een infoavond over piekeren, waarom niet, een-goed-in-je-vel-fuif? Alles kan en mag, zo lang het maar leuk en inspirerend is. En het taboe rond geestelijke gezondheid helpt doorbreken, natuurlijk. Tien oktober is nog veraf, dat klopt. We nodigen jullie alvast uit om na te denken over straffe acties. Voorlopig geen flitsende ideeën? Geen probleem, in bijlage vind je een inspiratiegids die je verder op weg kan helpen.

 

Zin om mee te doen? Stuur ons jouw actie vòòr 8 juli 2017 door en bestel meteen ook de gratis promotiematerialen. Wij zorgen er dan voor dat jouw activiteit wordt opgenomen in het programma van de Tiendaagse in Brussel. Ook acties die al op je programma stonden, maar hierbij aansluiten kan je doorgeven. Wij zorgen dan voor extra bekendheid en zo worden jouw inspanningen nog meer beloond.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen