Nieuwsbrief

Woe02Okt

Bijzondere ontwikkelingen - Te Gek?! Open Geest

Zinnema
Veeweydestraat 24
1070 Anderlecht
woensdag 2 oktober 2019 - 19.00 uur

Muziektheatervoorstelling met Sven Unik-Id en  Rick De Leeuw

Sven kreeg in zijn jonge leven af te rekenen met twee psychoses. Met vallen en opstaan heeft hij zijn waanzin leren beheersen door die vorm te geven in kunstinstallaties en performances. Rick sleet zijn jeugd in de grauwe werkelijkheid van een katholiek jongensinternaat. De nauwelijks te stillen honger naar onafhankelijkheid die hij daar heeft opgedaan, weerklinkt in veel van zijn werk.

In Bijzondere Ontwikkelingen gaan ze samen op zoek naar het verband tussen 'gekte' en creativiteit en naar het inspirerende verschil tussen 'normaal' en iets minder normaal. Bijzondere Ontwikkelingen  is een ode aan de kwetsbaarheid, en tegelijk een vrolijke viering van de weerbaarheid van de menselijke geest.

Het project Te Gek!? tracht al jaren geestelijke gezondheid in Vlaanderen bespreekbaar te maken en te komen tot een juiste kijk ten aanzien van mensen met psychische problemen. Het project is uitgegroeid tot een begrip in Vlaanderen.  Guy Swinnen is peter en Selah Sue is meter van Te Gek!? Meer info over het project Te Gek!? www.tegek.be.

Waar: Zinnema, Veeweydestraat 24, 1070 Anderlecht
Wanneer: Woensdag 2 oktober 2019. Deuren open vanaf 18u30, start vanaf 19.00u.
Praktisch: De ingang is gratis, maar graag vooraf inschrijven. Dat kan met het inschrijfformulier. Het aantal plaatsen is beperkt.

Deze actie sluit aan bij onze werking rond het versterken van veerkracht. Neem zeker  een kijkje op www.fitinjehoofd.be

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen