Nieuwsbrief

Je bent geboeid door mensen en groepen, en je weet hoe je ze op weg kunt zetten naar een gezonde levensstijl. Je bent vertrouwd met modellen voor gedragsverandering en je zet je kennis daarover flexibel in. Je overtuigt organisaties om werk te maken van een gezonde omgeving. Je werkt acties en projecten op maat uit en je onderhoudt contacten met mogelijke partners.

Je profiel
Je communiceert vlot en overtuigend. Je hebt voeling met de grootstedelijke context van Brussel. Je werkt graag met mensen en groepen uit verschillende culturen.

Wat krijg je in ruil?
Een boeiende job bij een kleine maar dynamische overheidsorganisatie die zich elke dag inzet voor samenleven in Brussel en die veel aandacht heeft voor een goede work-life balance van haar werknemers. Een mooi loonpakket, 35 vakantiedagen, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer en een hospitalisatieverzekering en ruime vormingsmogelijkheden.

Interesse?
Je komt terecht bij Logo, een onderdeel van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC). Graag meer info over Logo? Surf naar www.logobrussel.be.

Surf naar www.vgc.be/vacatures voor meer informatie over de voorwaarden en de sollicitatieprocedure. Hier vind je ook het sollicitatieformulier.


Voor de VGC zijn gelijke kansen belangrijk. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte.

Solliciteer voor vrijdag 16 juni (12 uur): bezorg ons je ingevulde sollicitatieformulier.
 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen